• Κέντρο Ερευνών

  Το Κ.Ε.Π.Π στα πλαίσια του θεσμικού πλαισίου έχει θέσει ως όραμα το να καταστεί ένα σύγχρονο και διεθνούς φήμης ερευνητικό κέντρο το οποίο θα συμβάλλει...

  Read more
 • Πανεπιστήμιο Πειραιώς

  Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ιδρύθηκε ως «Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών» το 1938 από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Βιοτεχνών...

   

   

   

  Read more
 • Βρήκε στέγη στο «σπίτι»...
  Βρήκε στέγη στο «σπίτι»...

  Βρήκε στέγη στο «σπίτι» της Αρσης Βαρών στη Νίκαια...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • 1
 • 2
Prev Next

Πρόσκληση στην παρουσίαση το…

Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το ΕΚΕ...

18-01-2019

201816181/28-12-2018 - Πρόσκ…

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Πανεπ...

12-12-2018

Πρόσκληση Συνεδρίασης Επιτρο…

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 (28/12...

21-12-2018

201816072/21-12-2018 - Πρόσκ…

Το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς προτίθεται να συνερ...

21-12-2018

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

logo kepp

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχει ως κύριο σκοπό να συμβάλει στην ανάδειξη και καταξίωση της έρευνας που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 

     Η Πολιτική Ποιότητας του ΚΕΠΠ βασίζεται στην εφαρμογή βέλτιστων διαδικασιών υλοποίησης έργων αλλά και διαδικασιών διαρκούς βελτίωσης για τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας στις δραστηριότητές του.

    Στόχος του Κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης κατά την υλοποίηση εκπαιδευτικών, αναπτυξιακών και ερευνητικών έργων, επιτυγχάνοντας παράλληλα την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των οικονομικών πόρων με διαφάνεια στη διαχείριση όλων των συναλλαγών.

     Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς δεσμεύεται για την διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των δραστηριοτήτων με την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας στους τομείς της πληροφορικής και της επικοινωνίας, αλλά και των πάσης φύσεως επιστημονικών εξελίξεων τόσο των οργανωτικών μεθόδων όσο και της εκπαίδευσης.

    Το υψηλό επίπεδο ποιότητας των ερευνητικών δραστηριοτήτων προκαθορίζεται από το έμπειρο επιστημονικό δυναμικό του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, καλλιεργείται κλίμα προώθησης της καινοτομίας στην έρευνα και τη διοίκηση, ώστε να εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις σχεδιασμού ενός πρότυπου μοντέλου διαχείρισης έργων αλλά και για τη δημιουργία εργαλείων ταχείας και αποτελεσματικής επικοινωνίας τόσο με τους φορείς χρηματοδότησης όσο και με τους εσωτερικούς χρήστες, συνεργάτες και προμηθευτές.

    Η Πολιτική του ΚΕΠΠ αφορά σε όλο το προσωπικό του. Ενθαρρύνεται η ενεργός συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην εφαρμογή και τη βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, ώστε η Ποιότητα να αποτελεί μέρος της κουλτούρας τους. Η Πολιτική Ποιότητας επαναπροσδιορίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να εξασφαλισθούν η καταλληλότητά της και η προσαρμογή της σε διαφοροποιήσεις του θεσμικού περιβάλλοντος αλλά και των αναγκών του ΚΕΠΠ.

 

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΠ

ΚΑΘ. Ν. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Για είσοδο κάντε κλικ στο κουμπί Log in χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πρόσβασης του ιδρυματικού λογαριασμού E-mail που σας έχουν δοθεί από το Πανεπιστήμιο.

Τεχνική Υποστήριξη: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.