• Κέντρο Ερευνών

  Το Κ.Ε.Π.Π στα πλαίσια του θεσμικού πλαισίου έχει θέσει ως όραμα το να καταστεί ένα σύγχρονο και διεθνούς φήμης ερευνητικό κέντρο το οποίο θα συμβάλλει...

  Read more
 • Πανεπιστήμιο Πειραιώς

  Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ιδρύθηκε ως «Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών» το 1938 από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Βιοτεχνών...

   

   

   

  Read more
 • Βρήκε στέγη στο «σπίτι»...
  Βρήκε στέγη στο «σπίτι»...

  Βρήκε στέγη στο «σπίτι» της Αρσης Βαρών στη Νίκαια...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • 1
 • 2
Prev Next

Πρόσκληση στην παρουσίαση το…

Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το ΕΚΕ...

18-01-2019

201816181/28-12-2018 - Πρόσκ…

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Πανεπ...

12-12-2018

Πρόσκληση Συνεδρίασης Επιτρο…

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 (28/12...

21-12-2018

201816072/21-12-2018 - Πρόσκ…

Το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς προτίθεται να συνερ...

21-12-2018

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

     Σύμφωνα με τον Οδηγό Χρηματοδότησης, οι δαπάνες μετακινήσεων δικαιολογούνται για τον ΕΥ και κάθε άλλο συνεργάτη του έργου που μετακινείται για τις ανάγκες του προγράμματος, σύμφωνα πάντα με τους περιορισμούς που θέτει η προκήρυξη. Ο προϋπολογισμός γίνεται στη βάση του αναμενόμενου αριθμού μετακινήσεων και του μέσου κόστους ανά μετακίνηση.

     Οι δαπάνες μετακίνησης καλύπτουν μεταφορικά, διανυκτερεύσεις, έξοδα εγγραφής συνεδρίου και ημερήσιες αποζημιώσεις (εκτός έδρας). Τα μεταφορικά αφορούν στις δαπάνες για τη μετάβαση στην πόλη – προορισμό, όπου διεξάγεται η συνάντηση. Η μετάβαση μπορεί να γίνει μέσω αεροπλάνου, πλοίου, τρένου, λεωφορείου, αυτοκινήτου, ή με συνδυασμό των προηγουμένων.

     Για μετάβαση με αυτοκίνητο δικαιολογείται αποζημίωση 0,15 € ανά χιλιόμετρο, με ανώτατο όριο την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου της αντίστοιχης ή πλησιέστερης σ'αυτήν διαδρομής.
Τα μέγιστα όρια αποζημιώσεων και δαπανών διανυκτέρευσης εξωτερικού και εσωτερικού παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί. Μετακινήσεις Εσωτερικού Μετακινήσεις Εξωτερικού Μέγιστη ημερήσια αποζημίωση 60 € 105 € (λαμβάνεται υπόψη η ατζέντα συναντήσεως) Μέγιστη δαπάνη διανυκτερεύσεως 90 € Χωρίς όριο για ξενοδοχείο μέχρι τεσσάρων (4) αστέρων

    Για τις μετακινήσεις στο εξωτερικό, η ημερήσια αποζημίωση ισχύει για τις ημέρες συμμετοχής στη συνάντηση, ή στο συνέδριο, καθώς και τις ημέρες μεταβάσεως και επιστροφής, ενώ κατά τις μετακινήσεις εσωτερικού ισχύουν τα παραπάνω, εκτός από την ημέρα επιστροφής, οπότε και δίδεται το 1/3 της ημερήσιας αποζημίωσης. Τα προαναφερθέντα όρια ισχύουν γενικά, εκτός εάν ορίζονται χαμηλότερα από την προκήρυξη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΟΤΑΝ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ (€), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Για είσοδο κάντε κλικ στο κουμπί Log in χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πρόσβασης του ιδρυματικού λογαριασμού E-mail που σας έχουν δοθεί από το Πανεπιστήμιο.

Τεχνική Υποστήριξη: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.